StoryEditor
djeca pozvala policiju

Drama u Banjoj Luci: S noževima u rukama ušetao u dvorište škole

Piše Desk  /  03.12.2021., 16:22h
Radoslav Ć. (41) iz Čelinca uhićen je danas nakon što je s noževima u rukama ušetao u dvorište Srednjoškolskog doma u Banja Luci, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Prema saznanjima, portir Doma nije bio na svom mjestu u trenutku kada je naoružani muškarac u improviziranoj policijskoj uniformi ušao u dvorište.

- Djeca su vidjela sumnjivog muškarca koji je imao noževe. Iako su se uplašili, bili su dovoljno prisebni da pozovu policiju - kazao je izvor "Glasa Srpske".

On je dodao je policijska patrola stigla u kratkom roku, te da je jedan od policajaca iznenadio Radoslava Ć. prišavši mu s leđa, nakon čega ga je oborio na pod. Kako je kazao njihov izvor, nije poznato što je bila namjera Radoslavu Ć., ali ne želi ni da pomisli što se moglo dogoditi da banjalučka policija nije reagirala u rekordnom roku.

U Policijskoj upravi Banja Luka potvrdili su da je jedna osoba uhićena.

- Prijavljeno je da se nepoznata osoba s dva noža u rukama kreće u blizini srednjoškolskog doma - rekli su u PU Banja Luka.

Dodali su samo da je uhićen R. Ć, i da će više informacija imati nakon što utvrde sve činjenice i okolnosti ovog događaja.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 18:15