StoryEditor
kod Zvornika

Drama na benzinskoj crpki u BiH: Pokušao ukrasti vozilo u kojem je sjedila djevojka

Piše desk  /  10.08.2022., 20:11h

Na benzinskoj crpki u Srednjem Šepku kod Zvornika sinoć oko 23 sata odigrala se prava drama koja je na svu sreću završila bez tragičnih posljedica. Nepoznata osoba je prvo pokušala ukrasti automobil od vlasnika koji je na trenutak izašao dok je djevojka još bila u autu, što se možete vidjeti na snimci.

Prilikom pokušaja krađe uništena je stanica za plin kojeg koriste putnička vozila, pa je promet bio obustavljen satima kao i obustava isporuke električne energije, prenosi Zvornički.ba.

Iz Policijske uprave Zvornik potvrdili su ovaj događaj i priopćili:

“Policijski službenici PS Kozluk poduzimaju sve radnje kako bi rasvijetlili kazneno djelo razbojništva, nakon što je 9. kolovoza oko 23 sata nepoznati muškarac počinio razbojništvo nad oštećenim osobama kojom prilikom su otuđena i oštećena dva putnička vozila i tom prilikom nastala je šteta na benzinskoj pumpi u Srednjem Šepku”, priopćili su iz PU Zvornik.

Dodaju da prilikom otuđenja putničkog vozila marke “Audi”, nepoznata osoba je udarila u dio benzinske pumpe gdje se nalaze ventili za gas, a potom se udaljila u nepoznatom pravcu. Na mjesto događaja izašli su pripadnici PVJ Zvornik i službenici Hitne pomoći.

“Obustava promera trajala je do 03:00 sata narednog dana za sva vozila, a putnička vozila su koristila alternativne pravce. Nepoznata osoba je potom ukralo drugo putničko vozilo marke “passat” i udaljilo se u nepoznatom pravcu”, priopćeno je iz Policijske uprave Zvornik.

Dnevnik.ba

22. svibanj 2024 05:03