StoryEditor

Dragičević: Uskoro ćemo osnovati političku stranku, igrat ćemo na vaš način

Piše D  /  28.06.2019., 10:06h

Dragičević je poručio kako će "igrati na njihov način", misleći na aktualne političare i vlasti i oporbe.

Obratio se članovima skupine uoči prosvjeda koje je organizirala opozicija u Banjoj Luci, a koji su podijelili građane koji su podržavali prosvjed Pravda za Davida. Dok su jedni bili izričito protiv prisustva tim prosvjedima, smatrajući kako ih je oporba iskoristila i izdala, drugi su smatrali kako njihove prosvjede treba podržati.

"Poslije ovoga se odvojilo žito od kukolja, mi ostajemo, mi smo PzD, povratka u skupinu nema makar ja bio u pitanju. Idemo do kraja", poručio je Davor nakon prosvjeda.

Kazao je kako su se napadi na skupinu intenzivirali nakon registracije udruženja u Beču kad je Davor najavio mogućnost osnivanja stranke.

"Odjednom je svima zasmetalo. Prošle godine većina je bila protiv politizacije, ove godine svi su za politizaciju i mamljenje članova skupine. Rekao sam da to nikada neću dopustiti. Znamo za što smo stali, za ubijeno dijete. Oporba nas je izdala i ostavila na cjedilu. Sve što su kazali i potpisali su lagali i odustali. Ja nijednog člana PzD neću žrtvovati ni za poziciju", rekao je Davor.

Kazao je kako će političku stranku osnovati vrlo brzo i da se ona neće zvati Pravda za Davida, jer je ona čista, kao i ljudi oko nje.

"Igrat ćemo na vaš način, mada ja nisam takav igrač, ali probat ću. To je ono što vam smeta i što vas boli. Mojih 10 minuta govora pred narodom vrijedi više nego vaših 10 godina pričanja. Koliko članova skupine PzD je napustilo Banju Luku? Nitko ih nije zaštitio niti je reagirao. Nemate snage ni moći", kazao je.

Poručio je da trenutačno nije u mogućnosti, ali da će se vratiti u BiH kad bude mogao. Za sve one koji govore kako uživa u Beču dok se drugi bore za njega, Davor je poručio: "Dabogda svi uživali kao ja u Beču".

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 08:07