StoryEditor
cijena 120 kuna

Don Damir Stojić u zagrebačkoj crkvi organizira tečaj: Je li kontracepcija rješenje i kako pratiti plodne dane?

Piše desk  /  16.04.2022., 14:30h
Tečaj će se održavati u crkvi svete Mati Slobode.

Župa Duha Svetoga na Jarunu organizira "tečaj prirodnog planiranja obitelji" u sklopu kojega će polaznice i polaznike učiti o praćenju plodnih i neplodnih dana kod žena.

Tečaj će se održavati u crkvi svete Mati Slobode. Oni koji požele u crkvi doznati kako pratiti plodne dane morat će platiti 120 kuna kotizacije. 

"Iako tečaj govori o otajstvu žene, muškarci su itekako dobrodošli. Upoznajte snagu, moć i otajstvenost ženskog tijela", poručili su.

"Što je istina o čovjekovom tijelu, o plodnosti? Kako živjeti bračni odnos u skladu s Božjim naumom? Što znači biti otvoren životu i živjeti odgovorno roditeljstvo? Je li kontracepcija rješenje? Na ta i brojna druga pitanja odgovore saznajte u subotu, 30. travnja u svetištu Sveta Mati Slobode na Jarunu", kažu iz župe.

Predavači su Marija Ćurlin, predsjednica Centra za prirodno planiranje obitelji, Ivana Vrbanić, podučavateljica Billingsove ovulacijske metode, i don Damir Stojić, piše 24 sata.

Inače, Marija Ćurlin je sestra Ladislava Ilčića te je na parlamentarnim izborima 2011. bila na drugom mjestu liste HRAST-a. 2012. godine kritizirala je tad najavljeni zdravstveni odgoj u školama tvrdeći da 'nameće homoseksualnu propagandu

Dnevnik.ba

05. veljača 2023 15:26