StoryEditor
ROĐENJE PRVOG DJETETA

Dominik Livaković postao otac

Piše desk  /  06.01.2024., 20:49h

Sretnu vijest o dolasku sina sretni roditelji uspjeli su sakriti od javnosti pa tako gotovo nitko nije niti znao da je Helena, inače magistrica industrijskog dizajna, trudna

Helena Livaković, supruga prvog vratara hrvatske nogometne reprezentacije Dominika Livakovića, jutros je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici rodila njihovo prvo dijete - sina, javlja Gloria.

Mama i beba se osjećaju dobro, a sretnu vijest o dolasku sina sretni roditelji uspjeli su sakriti od javnosti pa tako gotovo nitko nije niti znao da je Helena, inače magistrica industrijskog dizajna, trudna.

Helenu je porodila ginekologinja Velena Radošević, koja je bila zadužena i za porode Maje Šuput, Ane Maslać Plenković i Izabel Kovačić.

Helena i Dominik svoju su ljubavnu priču započeli 2017. godine, a vjenčali su se na ljeto pretprošle godine u njegovom rodnom Zadru.

Par se vjenčao u lipnju 2022. godine u crkvi Svete Stošije u Zadru, a nakon njega slavlje se nastavilo u Falkensteiner resortu Punta skala u Petrčanima. Mladence i njihove goste zabavljali su Petar Grašo i Saša Matić, a na popisu uzvanika našla su se najveća lica naše nogometne scene kao Luka Modrić, Šime Vrsaljko, Domagoj Vida i Danijel Subašić. Mladenci su za prvi ples odabrali pjesmu Petra Graše Jel‘ ti reka ‘ko.

Inače, o Heleni se sve do nedavno i nije znalo previše. Tamnokosa ljepotica slobodno je vrijeme posvetila umjetničkom klizanju, a klizala je u klubu Zagrebačke pahuljice s kojim je odradila više od 75 nastupa. Završila je Gornjogradsku gimnaziju, kao i industrijski dizajn na Tekstilno-tehnološkom fakultetu.

Bivša klizačica njeguje ženstven i nenametljiv stil odijevanja, što su na društvenim mrežama prepoznale i ostale ljubiteljice mode koje joj nerijetko udijele kompliment na račun modnih kombinacija.

- Voljela bih imati vlastiti modni brend. Vidjet ćemo kako će se neke stvari u životu posložiti. To je ozbiljan posao kojem se treba kvalitetno posvetiti, a osnovati brend više je od hobija - kazala je Helena  jednom prilikom.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 12:43