StoryEditor

Domagoj Zelenika najavio izlazak novog romana "Umrijet ćeš na jesen"

Piše desk  /  29.03.2023., 14:13h

Autor romana "Izabrani", Domagoj Zelenika, službeno je najavio svoj novi roman pod nazivom "Umrijet ćeš na jesen".

Zelenika je vizualni dio novog romana otkrio putem društvenih mreža, a mnogobrojna publika je već pokazala zainteresiranost za uzbudljivu radnju i intrigantni naziv romana. Priznao je da se ponosi naslovnom koji nosi roman, iako zvuči pomalo zastrašujuće, iza njega se krije jedan sasvim drugi element koji nema veze sa strahom.

"Taj sam naslov imao čak i dok nisam osmislio cijelu radnju. Zbog toga se njegovi inicijali mogu pronaći na kraju "Izabranih", otkrio je Domagoj.

"Umrijet ćeš na jesen" drugi je roman u nizu za mladog mostarskog autora, koji je na koncu 2019. objavio svoj prvi roman. Podsjećamo, promocija prvog romana napunila je dvoranu u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača, a autor je morao nekoliko puta naručivati knjige kako bih ih mogao prodati svima koji su tražili. 

image

Naslovnica romana "Umrijet ćeš na jesen"

PR -

Prije nego je predstavio novi roman, napisao je:

"Presretan sam što vam konačno mogu pokazati nešto na čemu sam radio u zadnje vrijeme.

Umrijet ćeš na jesen je priča u kojoj dominira bijes iz nekoliko različitih smjerova i svaki na svoj način. Možda bi se moglo reći i tuga, ali bijes je za nekoliko stupnjeva vreliji pa se sam po sebi čini prikladnijim.

Službeni i puni opis romana će izaći naknadno, zajedno sa fotkom koja će se koristiti kao back cover i koja bi trebala dati jedan lijep kontrast front coveru, kao i malo širu sliku o čitavoj priči.

Zelenika je istaknuo da će datum same promocije romana biti objavljen nešto kasnije.

Dnevnik.ba

09. prosinac 2023 12:18