StoryEditor
ČASTAN POSAO

Doktorica iz Srbije postala hit nakon svog herojskog čina: Uvukla se u gepek da spasi ozlijeđenog vozača

Piše Desk  /  12.01.2022., 15:29h
Bio je svjestan, što nam je bio veliki poticaj da ga što prije izvučemo i prebacimo na hitnu.. Morala sam to napraviti - rekla je doktorica.

Prometne nesreće događaju sve svakog dana diljem svijeta, a unesrećenima u pomoć priskače tim Hitne pomoć kojima je jedino bitno da pomognu onima kojima je najteže, prenosi Večernji.hr.

Snimka 27-godišnje liječnice Katarine Kostić kako pomaže vozaču stradalo u prometnoj nesreći na Pupinom mostu u Beogradu postala je pravi viralni hit. 

Na snimci se vidi kako se ona uvlači kroz gepek smrskanog automobila kako bi pomogla ozlijeđenima, dok policajac istovremeno pokušava na silu otvoriti vrata kako bi došao do vozača.

- Dugo sam čekala ovaj posao i dočekala sam ga. Imala sam mnogo sreće. U poslu liječnika u Hitnoj pomoći, a ne u domu zdravlja ili u klinici, pronalazim sebe. Volim pomagati ljudima, spašavati živote. Jedva smo izvukli čovjeka iz smrskanog automobila. Prije toga smo provjerili njegove životne funkcije. Bio je svjestan, što nam je bio veliki poticaj da ga što prije izvučemo i prebacimo na hitnu.. Morala sam to napraviti - rekla je doktorica, prenosi Kurir.

- Naš posao je što prije reagirati i ja u tom trenutku nisam razmišljala o sebi već o čovjeku kojem treba pomoć - rekla je 27-godišnjakinja. 

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 18:15