StoryEditor
luksuz

Đoković živi u vili od oko 12 i pol milijuna KM, unutra ima teniski teren, kino, teretanu...

Piše desk  /  21.01.2022., 20:03h
Srpski tenisač Novak Đoković preselio se s obitelji u prosincu 2020. u vilu u španjolskoj Marbelli.

Đoković je vilu, u kojoj je proveo prve dane pandemije koronavirusa, prvo unajmljivao za oko 19 tisuća KM mjesečno, a onda ju je odlučio kupiti. Platio ju je oko 12 i pol milijuna KM, a na imanju od 3500 kvadratnih metara ima teniski teren, vrt, bazen, teretanu i malu kino-dvoranu, pišu svjetski mediji. Luksuzna kuća također ima devet soba, osam kupaonica i terasu s prekrasnim pogledom na more, prenosi Index.hr.

Tenisač se u Marbellu preselio nakon 10 godina života u Monte Carlu, a prema pisanju srpskih medija, učinio je to jer je u Marbelli puno veći izbor obrazovnih ustanova za njegovu djecu te zbog toga što u blizini živi dosta njegove i suprugine rodbine.

Ovo nije jedina kuća u Novakovom posjedu. Tenisač je također vlasnik stanova na nekim od najluksuznijih svjetskih lokacija. Tako posjeduje stan u Monte Carlu, dva stana na Manhattanu u New Yorku te stan u Miamiju. U Beogradu ima penthouse od 250 kvadrata u elitnom naselju West 65, a u Srijemu kraj Pavlovačkog jezera posjeduje vilu od 1200 kvadrata.

Osim toga, Đoković posjeduje i stan u elitnom naselju Porto Montenegro u Tivatu, vrijedan oko 4 milijuna KM.

Dnevnik.ba

30. rujan 2022 00:04