Article_Top_970x250

Đoković posjetio piramide u Visokom

srbijanski tenisač

Đoković posjetio piramide u Visokom

svibnja 04, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Instagram

Đoković je, zajedno s domaćinom Semirom Osmanagićem, posjetio "bosanske piramide", a kada se vraćao, dočekali su ga obožavatelji.

Novak Đoković došao je treći puta u Visoko u Bosni i Hercegovini. Opet se htio opustiti i napuniti baterije pred Roland Gaross.  I ovoga mu je puta domaćin Semir Osmanagić, a iako bi ovo trebao biti praktički izoliran, miran posjet, to ne može biti baš tako kada je u pitanju  najbolji tenisač svijeta. 

Đoković je, zajedno s domaćinom Semirom Osmanagićem, posjetio bosanske piramide, a kada se vraćao, dočekali su ga obožavatelji. Lokalni stanovnici su dočekali Novaka i pratili ga u stopu, a posebno su se istaknule dvije gospođe. 

Jedna mu je prišla i srdačno ga pozdravila te ga je htjela zagrliti i poljubiti na što je srpski tenisač pristao, a druga je pak došla do njega da 'tucaju' jaja. Tradicionalno, kako se radi za Uskrs, odnosno,  a baš su ga u nedjelju slavili vjernici pravoslavne vjeroispovijesti. Doduše, Novak je izgubio u ovoj 'borbi', ali mu to nije zasmetalo, prenosi Hina.

Dnevnik.ba