StoryEditor
OFENZIVA

“Dodikova“ televizija pustoši i medije iz Hrvatske, evo koja poznata imena su uzeli s RTL-a, N1, Nove TV...

Piše desk  /  24.10.2021., 07:56h
UNA TV, u javnosti poznata i kao ‘Dodikova televizija‘, ambiciozno kreće u osvajanje regije i deset milijuna gledatelja iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore, u kojima će imati svoje studije

Hrvatski studio regionalne televizije užurbano se uređuje u kompleksu Sky Office u Zagrebu, a već danima se nagađa o televizijskim transferima odnosno o prelascima poznatih televizijskih lica sa sadašnjih, na novu televiziju, piše Direktno.hr.

Ivana Paradžiković, bivša voditeljica "Provjerenog" Nove TV,  najčešće je spominjano ime koje se veže uz UNA TV, na kojoj bi trebala voditi istraživački magazin.

image

Ivana Paradžiković

NOVA TV -

Dnevnik će voditi Josip Šarić, donedavni RTL-ov reporter, a potvrđen je i prelazak Matee Dominković s N1 televizije.

image

Josip Šarić

RTL -
image

Matea Dominiković

N1 -

Uz nju, kao pojačanje informativnog programa stiže i sada već bivši RTL-ov reporter Petar Panjkota, koji se na društvenim mrežama pohvalio novim početkom, objavivši fotku iz zagrebačkog sjedišta UNA-e TV.

Također, spominju se i, također RTL-ovci, Ivan Žada i Nataša Vidaković te bivša novinarka Nove TV  Ivana Tomić.

Urednik zabavnog programa bit će Daniel Delale, kojeg gledatelji pamte po "Red Carpetu" Nove TV, a zadnji angažman mu je bio na Z1 televiziji na kojoj je vodio "Jutrogram".

image

Daniel Delale

LUKA STANZL - Pixsell

Pjevačica Maja Bajamić vodit će reality show.

Kao pojačanje spominjali su se i Frano Ridjan koji je Hrvatsku radioteleviziju zamijenio Novom TV, na kojoj vodi "Supertalent" i novinar Domagoj Novokmet s N1 televizije, ali obojica su nagađanja demantirali, piše Gloria.

Televizija koja će navodno imati dva kanala, od kojih će opći startati do Nove godine, a informativni početkom iduće godine, pokušala je RTL-u preoteti i Mojmiru Pastorčić, ali im se ona zahvalila na ponudi, a odbila ih je i pjevačica Severina Vučković, koja je trebala imati svoj talk show od kojeg je odustala zbog Igora Dodika, sina Milorada Dodika, kojeg se spominje kao navodnog suvlasnika projekta.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 03:30