StoryEditor
dan rs

Dodikov savjet onima koji ne slave: Prebacite kanal!

Piše desk  /  09.01.2024., 15:56h

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je Srpska zajednica mira posvećena slobodi svakog građanina koji u njoj živi.

- Poštujemo sve narode, ali iznad svega poštujemo naše interese. Republika Srpska je stvorena da obrani interes srpskog naroda na ovim prostorima i to je njen primarni zadatak - istaknuo je Dodik u Banjoj Luci, prenosi RTRS.

Govoreći o negativnim komentarima povodom obilježavanja 9. siječnja - Dana Republike, Dodik je rekao da "onaj tko ne želi da gleda i sluša, može da prebaci kanal i gleda ono što želi".

- Mi ne želimo nikog iritirati, u ovom što radimo nije bilo nijedne riječi mržnje prema bilo kome i ono što smo činili sinoć našom akademijom i ovo što ćemo uraditi kasnije kroz paradu koju smo organizirali, to je ono što Republika Srpska ima i ona to pokazuje. Srpska ništa ne skriva, sve je javno - poručio je predsjednik Srpske.

Dodik je istakao da je ponosan na sve što je Republika Srpska postigla u 32 godine, pogotovo u vrijeme izloženosti političkim i drugim progonima.

- Republika Srpska s ponosom stoji ovdje pred poviješću i stvarnošću, Republika je ono što mi živimo, država koju mi slavimo, ona je od početka slobodna, odraz slobode i zahtjeva našeg naroda da ovdje živi zajedno sa drugim narodima - naglasio je Dodik.

On je istakao da Republika Srpska poštuje slovo Ustava BiH.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 08:42