StoryEditor

​Dodik se ispričao Davoru Dragičeviću

Piše D  /  28.09.2018., 10:09h

Rekao je kako je tužiteljstvo jedino mjesto gdje to može biti riješeno.

‘‘Apeliram, zahtijevam, molim, tražim i sve što je potrebno da tužiteljstvo ubrza neophodne radnje‘‘, rekao je Dodik za Radio-televiziju Republike Srpske. 

Dodik je rekao i kako razumije bol Davora Dragičevića, kao oca koji je izgubio dijete, ali da ponekad izgubi smirenost, učini grešku i kaže neku pogrešnu izjavu. 

‘‘Tako je bilo i u slučaju Davora Dragičevića. Rekao sam nešto pogrešno, za to pogrešno se ispričavam. Običan sam čovjek, ali i čovjek koji nosi dosta odgovornosti, ali nikada nisam izgubio osjećaj suosjećanja s ljudima u njihovim tragedijama‘‘, naveo je Dodik. 

Odgovarajući na pitanje može li ovo pitanje utjecati na ishod izbora, Dodik kaže kako je to pitanje prisutno u javnosti, ali da izbori i predizborno vrijeme nose i niz drugih koja čekaju odgovor. 

‘‘To su pitanja našeg opstanka, očuvanja Republike Srpske, njezine snage, političke, ekonomske i socijalne pozicije, njezinih prijatelja, pa čak i onih koji žele da ona nestane‘‘, naglasio je Dodik. 

Kada je riječ o miješanju stranaca u izborni proces, Dodik je naveo kako se za to zna, ali da je vrlo važno ukazivati na to, a najvažnije pitanje jeste tko se tome može suprotstaviti, odnosno tko želi, ima karakter i snagu da brani Srpsku. 

‘‘Ne smijemo olako preći preko tih činjenica jer su stranci već 20 godina neprestano napadali na naše pravo i slobodu. Zato je važno da oni koji vode Republiku Srpsku ne dozvole razvoj bilo kakvih procesa koji je mogu ugroziti‘‘, rekao je Dodik, prenosi Srna.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 00:09