StoryEditor

Dodik: SDS i PDP opterećuju javni prostor izmišljenim problemima i događajima kojih nema

Piše D  /  27.09.2019., 12:09h

- Na Manjači nema NATO vježbe, nema NATO naoružanja i nema oružja s osiromašenim uranijem. Na Manjači se održava vježba Oružanih snaga BiH, koje ocjenjuju, također, ocjenjivači Oružanih snaga BiH. Ni među ocjenjivačima nije bilo pripadnika NATO-a - naglasio je Dodik.

On je poručio da neće biti održana NATO vježba na Manjači uz upotrebu oružja s osiromašenim uranijem, za koju se svojevremeno zalagao bivši član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić.

- To se neće dogoditi dok sam ja u Predsjedništvu, a svi koji žele znati istinu, znaju da je ta vježba otkazana zahvaljujući našem protivljenju. Zašto se SDS i PDP priviđa NATO, pitanje je za psihologiju, a vjerojatno osjećaju krivicu i dug prema onima kojima su svojevremeno obećali da će takva vježba biti održana na Manjači - kaže Dodik.

On je istaknuo da bi za građane Republike Srpske bilo korisnije da se SDS i PDP konstruktivno uključe u pitanja koja su na dnevnom redu, a ne da, kako kaže, javni prostor opterećuju izmišljenim problemima i događajima kojih nema, prenosi Srna.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 16:48