Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik primio je danas u Banjoj Luci pomoćnika generalnog tajnika Ujedinjenih naroda za Europu, Centralnu Aziju i Ameriku Miroslava JenčaPREDSJEDNIšTVO BIH -
StoryEditor
Važni stranac u posjeti

Dodik: Republika Srpska neće povući nijedan potez koji bi mogao ugroziti mir

Piše DESK  /  20.10.2021., 15:20h
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik primio je danas u Banjoj Luci pomoćnika generalnog tajnika Ujedinjenih naroda za Europu, Centralnu Aziju i Ameriku Miroslava Jenča.

Dodik je zahvalio pomoćniku generalnog tajnika UN-a na svim programima koje je UN realizirao i podržao, naglasivši kako bi usljed povećanog nepovjerenja u određene predstavnike međunarodne zajednice, prisustvo UN-a trebalo biti značajnije u BiH.

Informirao je Jenču o aktualnoj političkoj situaciji u Republici Srpskoj i u BiH, istaknuvši kako Republika Srpska insistira na dosljednom poštovanju Ustava BiH. 

On je naglasio i kako je situacija u BiH zbog nametnutih odluka stranaca već duže vrijeme nestabilna, ali da je mirna, kao i da Republika Srpska neće povući nijedan potez koji bi mogao ugroziti mir, priopćeno je iz Kabineta člana Predsjedništva BiH.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 21:07