Article_Top_970x250

Dodik: Republika Srpska je država u kojoj žive Srbi

Predsjedatelj Predsjedništva BiH

Dodik: Republika Srpska je država u kojoj žive Srbi

tra 19, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Blic.rs

U Beogradu se održava skup u okviru kampanje "Budućnost Srbije". Ispred Narodne skupštine okupljenima se obratio , između ostalih, i predsjedatelj Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Došao sam ovdje da vam isporučim ljubav koju građani Republike Srpske imaju prema Srbiji - rekao je predsjedatelj Predsjedništva BiH, Milorad Dodik, prenosi RTRS.

- Srbija je ono što  je garancija naše stabilnosti i naše budućnosti. Možete biti protiv vlasti, to je legitimno pravo, ali ne možete biti protiv države. Republika Srpska nije dozvolila da BiH prizna Kosovo. Јasno i glasno smo rekli da nećemo u NATO zato što su i na nas u dva navrata bacali bombe. Mi smo donijeli ovu odluku i u tome ćemo pratiti Srbiju - rekao je Dodik.

On je istaknuo da je važno da budućnost Srbije podrazumijeva mir.

- I Republika Srpska je trajna kategorija. Srpska je država u kojoj žive Srbi, a Srbija je zemlja u koju smo zagledani - rekao je  Dodik.

- Hvala Vučiću što je podržao projekte u sve i jednoj općini u Srpskoj - dodao  je Dodik.

- Mnogo smo energije uložili i sve je to vrijedilo za ovakvo večer, poručio je predsjednik  Srbije Aleksandar Vučić.

Na skupu u okviru kampanje „Budućnost Srbije“ prisutno je između 140.000 i 150.000 ljudi, izjavio je načelnik Policijske uprave za grad Beograd Milan Stanić. Stanić je u izjavi Tanjugu istaknuo da skup protječe bez bilo kakvih incidenata.

Dnevnik.ba

Tagovi: