StoryEditor
‘‘što ima kod Putina?‘‘

Dodik: Putin je najnormalniji, bolesni su oni koji kažu da je on bolestan

Piše desk  /  29.09.2022., 12:08h

Milorad Dodik (SNSD), član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i kandidat za predsjednika entiteta RS na predstojećim izborima, gostovao je sinoć u emisiji Telering u kojoj se, između ostalog, osvrnuo i na nedavni susret s Vladimirom Putinom.

Na pitanje voditelja, koje je glasilo “Mile što ima kod Putina”, Dodik odgovara s “odlična atmosfera, srdačan jedan razgovor koji se završio prepričavanjem zgoda i nezgoda vezano za neke aktualne situacije, nije fino da prepričavam”, prenosi N1.

Naveo je kako je kod predsjednika Ruske Federacije primijetio veliko samouvjerenje i jednu širinu razumijevanja sugovornika – u ovom slučaju Dodika, a što se odnosilo za sva pitanja koja je Putin do detalja htio da razumije.

“Ako mu nešto nije bilo jasno što sam ja objašnjavao u brzini da ne zaboravim, onda se on vratio i tražio da pojasnim”, dodao je.

Potom je uslijedilo pitanje Đakovića: “Kako si to uspio za tri minute razgovora o nogometu, i pojasni mi, molim te Mile, je li Putin normalan?”

“Apsolutno, najnormalniji, ti što pišu da je bolestan, oni su bolesni. A tri minute, znate kako je to kod njih, da ne bi izlazili na tiskovnu konferenciju, onda snima njihova državna televizija prve tri, četiri minute, i tu se kaže ono najvažnije, a onda Putin kaže rukom i oni nestanu i nastavimo razgovor, ja sam razgovarao ne tri, nego 43 minute, ali to je najmanje važno, što me briga, neću da liječim tuđe sujete, jer ti koji govore su nezadovoljni činjenicom da ima samo slika, a ne da ima priče”, naveo je Dodik u Teleringu.

Podsjetimo, Dodik je u Moskvi na sastanku s predsjednikom Rusije bio nepuna dva tjedna uoči izbora u BiH. A izbori su bili i jedna od tema.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 02:01