StoryEditor
srpski član predsjedništva

Dodik o navodnim planovima britanskih specijalaca: Pokupe me i odvedu u nepoznato, događalo se to i ranije...

Piše desk  /  16.04.2022., 07:09h
Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik govorio je o navodnim planovima za njegovu otmicu, a u posljednjoj izjavi je rekao da je s četiri strane dobio identične informacije.

Ta informacija, prema njegovim tvrdnjama, uključuje specijalne jedinice Velike Britanije, koje planiraju da ga, tamo gdje živi, radi ili u pokretu pokupe i odvedu na neko nepoznato mjesto.

Dodik je rekao da su oni shvatili da im je najbolje da ga sklone, pa su mu zaprijetili.

"Kada ovdje to zdravorazumski kažete, svi bi rekli – je li  to moguće? I svi bi zaključili da nije moguće. Ali kod nas je moguće jer se to događalo prije deset godina, kupili su naše ljude, odvodili ih u kontejnere, po deset, petnaest dana, tri mjeseca, pet mjeseci, šikanirali ih, neki su prolupali od svega toga, i ništa", rekao je Dodik.

Dodik je naveo kao primjer aktualnog načelnika Sokoca Milovana Bjelicu koga su pokupili i odveli u kontejner.

"Upale svjetla, reflektore, grunu jaku glazbu da ne može spavati i traže priznanje", .

Dodik je rekao da se u Srbiji i u entitetu RS osjeća sigurno.

"Naravno da mene po zakonu osigurava policija Republike Srpske. Imam povjerenja u te momke, ali sam uvjeren da narod dobro razumije o čemu se radi i meni je to najvažnije", rekao je Dodik.

Na pitanje s koje strane mu prijete, Dodik je odgovorio da imaju ambiciju skloniti ga iz izbornog procesa, ali su, kako je ustvrdio, vidjeli da opet dobiva izbore i hvataju se za glavu, od onih u Americi do Britanaca.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 20:33