StoryEditor
o fešti i harmonici

Dodik: Komšić i ja smo pili rakiju u Džaferovićevom uredu, u čemu je problem?

Piše desk  /  18.10.2021., 14:28h
Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik nakon sjednice Predsjedništva BiH, na kojoj je glasao protiv svih točaka, komentirao je zabavu koju je priredio za svoje suradnike u uredu u zgradi Predsjednišva BiH, gdje je doveo harmonikaša i s kolegama pio viski.

"Čovjek je ušao normalno u zgradu, to je moj poznanik iz Banje Luke, iako se sada neki utrkuju da mene kvalificiraju s psihološkog stajališta. Tko pokušava napraviti atmsoferu ovako ratnom, za tim nema potrebe. Nitko ovdje ne priziva sukobe, osim nekih bolesnih glava. Neka Komšić utvrdi tko. Bile su lijepe pjesme, 'Romanija', 'Srpkinja je mene majka rodila' i još neke pjesme. Pjevao sam svojoj majci, što je tu problem, što se tu događa? Što je nenormalno, to što smo normalni? Ja ne zavirujem u njihove urede pa mogu raditi što hoće. Ovaj ured pripada srpskom članu Predsjedništva i mi smo se okupili da pokažemo da nema razloga za zabrinutost. Svi koji kite ovako ili onako, njihov problem. Što je tu nenormalno i nedozvoljeno? Gdje piše da hamornikaš ne smije ući u ured ? Gdje piše da se ne smije pjevati ili da ja ne smijem imati alkoholno piće u uredu, kao kod Džaferovića. Evo, ja i Komšić smo u Džaferovićevom kabinetu pili rakiju prije nekoliko mjeseci", kazao je Dodik.

Nedugo zatim reagirao je predsjedatelj Željko Komšić koji je kazao da je točno da je s Dodikom popio rakiju te objasnio I razlog:

"Dodik je tada donio svoju rakiju da nazdravimo povodom potpisivanja ANP-a."

Osvrnuo se na izjavu lidera PDP-a Branisalva Borenovića, koji kaže "da je Dodik puk'o".

"Kaže da sam puk'o, a ja sam pjevao pjesmu 'Pukni zoro', jedna divna pjesma", nastavio je i dodao da tko pjeva, zlo ne misli te da nije nikoga želio provocirati.

"Bolje da pričamo o harmonikašu nego da će netko dizati vojne jedinice, jer od toga nema ništa."

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 04:58