Article_Top_970x250

Djevojka prijavila da ju je silovao taksista

Sarajevo

Djevojka prijavila da ju je silovao taksista

tra 18, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Djevojka je imala vidne povrede po tijelu te je u svojoj prijavi navela da ju je osumnjičeni tukao prilikom prisiljavanja na seksualni odnos.

Kriminalistički inspektori i uniformirani policajci Policijske uprave Centar MUP-a Kantona Sarajevo rasvijetlili su danas slučaj silovanja koje je jutros oko 8 sati prijavila djevojka iz Sarajeva, saznaje portal „Avaza“.

Naime, djevojka je policajcima ispričala detalje šokantnog događaja kazavši da ju je u jednoj vikendici na području Semizovca napastvovao 25-godišnji taksista. Također, djevojka je imala vidne povrede po tijelu te je u svojoj prijavi navela da ju je osumnjičeni tukao prilikom prisiljavanja na seksualni odnos.

Žrtva je noć ranije bila sa prijateljicama, a taksi su pozvale u naselju Koševsko Brdo. Pripadnici PU Centar su imali indicije o kome se radi te su vrlo brzo pronašli taksistu i uhitili ga. Nakon silovanja taksista je prema navodima prijave dovezao djevojku na područje Općine Centar. Ona se poslije toga obratila liječnicima, a potom i policiji.

Kako neslužbeno saznaje ovaj portal saslušano je i nekoliko svjedoka koji su potvrdili navode iz djevojkine prijave.

Dnevnik.ba

Tagovi: