StoryEditor

Dječak nestao na putu prema školi, našli ga mrtvog u dimnjaku

Piše D  /  15.01.2020., 09:01h

Policija iz Ohija smatra da je mrtav dječak koji je pronađen u dimnjaku zapravo Harley Dilly, koji je prije skoro mjesec nestao na putu za školu . 

- Ovakav rezultat istrage nitko nije priželjkivao, ali obitelj barem zna šta se dogodilo - izjavio je voditelj policijske stanice Port Clinton Robert Hickman.

Dječak (14) je posljednji put viđen 20. prosinca u Port Clintonu dok je u jutarnjim satima odlazio u školu. Policija je u potrazi za njim helikopterima, policijskim psima i službenicima na terenu pretražila više od 150 hektara, piše CNN.

Harli Dili - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

Foto: Agencije

Policijski službenici istražili su u ponedjeljak nenastanjenu vikendicu koja je bila u fazi renoviranja i u njoj su pronašli tijelo dječaka. Nije bilo znakova nasilnog ulaska u kuću.

- Pronašli smo Harleyev kaput i naočale na katu kuće, pored dimnjaka. Zatim smo uočili njegovo tijelo koje je bilo zaglavljeno u dimnjaku - kazao je Hickman.

Obdukcija je izvršena u utorak, a rezultati su pokazali da se vjejovatno radi o nesretnom događaju.

- Izgleda da se dječak popeo na krov i ušao u dimnjak. Kad se našao u njemu, jakna i naočale su mu pale na pod, a on se zaglavio - objasnio je policajac.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 08:01