StoryEditor

Dječak (12) na biciklu se držao za moped u pokretu pa poginuo u naletu automobila

Piše D  /  25.07.2021., 02:07h

Podsjećamo, jučer oko 16 sati u Ulici Srpskih velikana dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali vozilo Mazda kojom je upravljala dvadesetjednogodišnja djevojka i dječak (12) koji je bio na biciklu.

Neimenovani sugovornici portala Srpska info, koji su navodno bili na mjestu nesreće, opisuju kako se dogodila ova tragedija.

"Dječak je bio na biciklu, ali se držao za motor koji je vozio jedan momak. Ne znamo je li motor ubrzao ili se nešto drugo dogodilo, ali je dječak na biciklu izgubio ravnotežu i biciklom prešao na drugu stranu ceste u trenutku kada je naišao auto. Odbio se od auto i pao na asfalt od koji je udario glavom", kažu neimenovani sugovornici.

Prevezen je u bolnicu Doktor Mladen Stojanović, ali nažalost već je bio mrtav.

Iz Policijske uprave Prijedor su priopćili da je u prisustvu tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Prijedor na mjestu nesreće obavljen uviđaj.

"Policijska uprava Prijedor apelira na vozače da poštuju prometna pravila i propise i prilagode brzinu uvjetima na kolovozu, a poseban apel biciklistima da se pridržavaju propisanih pravila sudjelovanja u prometu i roditeljima da obrate dužnu pažnju na maloljetne osobe koja su sudionici u prometu", poručili su iz Policijske uprave Prijedor.

Dnevnik.ba

25. rujan 2021 11:20