StoryEditor
upornost se isplatila

Dječaci dva mjeseca mahali trajektu, kapetan napravio nešto što će pamtiti

Piše desk  /  11.08.2022., 17:29h

Četverogodišnji Hrvoje i njegovih pet prijatelja dva mjeseca su dočekivali Jadrolinijin trajekt Lastovo na otoku Olibu, a onda im je kapetan dao uspomenu za cijeli život.

"Gotovo puna dva mjeseca četverogodišnji Hrvoje te malo stariji Marin, Karli, Tessa, Tomas, Vito svakoga su dana dočekivali naše Lastovo na Olibu. A onda se jednoga dana zapovjednik broda Lastovo Igor Bačić spustio među veselo društvo i pozvao ih na zapovjedni most", napisali su iz Jadrolinije na Instagramu uz fotografije veselog susreta, prenosi Index.hr.

Dječaci nisu krili fascinaciju komandnim mostom, a kapetan im je čak dao da uključe brodsku sirenu. Osim toga, ostavio im je i kratku poruku kako bi imali uspomenu na svoju avanturu.

"Dragi Hrvoje! Neka ti svako sljedeće ljeto bude veselo i sritno kao ovo!!! Žele ti kapetan Igor Bačić i kapo Dean Koludrović", stoji u poruci koja je i pečatirana službenim brodskim pečatom. 

Dječacima će ovo ljeto zasigurno ostati u dugom sjećanju, a ne sumnjamo da će svoju avanturu svima prepričavati još dugo.

Dnevnik.ba

23. svibanj 2024 15:17