StoryEditor

Djeca stigla po pokojnog Šabana: Proveli posljednjih pola sata s tatom

Piše D  /  20.02.2019., 07:02h

Djeca preminulog pjevača Šabana Šaulića, sin Mihajlo i kći Sanela u utorak su stigli u Njemačku kako bi identificirali tijelo svog oca. Kako prenosi srpski Kurir, Šabanova djeca pola sata provela su s njegovim tijelom. 

Iako u Njemačkoj postoje posebni uvjeti za ovakve radnje, nadležni ljudi ipak su na kraju izašli u susret Šabanovoj obitelji i napravili iznimku. Nakon obdukcije, Šaulićevo tijelo trebalo bi biti prevezeno u Srbiju gdje će se održati njegov konačni ispraćaj, ali se još uvijek ne zna koji bi to dan trebalo biti.

Kako bi odali počast preminulom ‘kralju narodne glazbe‘, u Njemačkoj je pripremljena i posebna prostorija u koju su stavljeni cvijeće te svijeće.

Šaulić je samo tri mjeseca prije smrti odlučio sastaviti oporuku, kao da je osjećao da će se nešto dogoditi. Legendarni pjevač oporukom je svu svoju imovinu, vrijednu nekoliko milijuna eura, ostavio supruzi Gordani, djeci i unucima.

 

 - Šaban je u posljednje vrijeme bio prilično uznemiren, kao da je predosjetio da će se nešto strašno dogoditi. Jednog jutra se probudio i zamolio Gordanu da pozove obiteljskog odvjetnika. Rekao joj je da se već izvjesno vrijeme ne osjeća najbolje i da želi napraviti oporuku. Ona mu je rekla da ne pretjeruje i da za to još ima vremena, ali na kraju je, s obzirom na to da je bio vrlo uporan, učinila kako je htio - rekao je izvor blizak pjevaču za srpske medije.

 

- Oporuka pjevača napravljena je u njihovoj obiteljskoj kući, i to u prisustvu Gordane. U oporuci je izričito naveo da supruzi ostavlja vilu vrijednu milijun eura, odnosno gotovo osam milijuna kuna, u kojoj ima doživotno pravo uživanja, nakon čega bi je trebali naslijediti njegova djeca i unuci. Pored toga, kuću u Krčedinu ostavio je unucima, dok je tri stana u Beogradu raspodijelio na troje djece: Mihajla, Ildu i Sanelu - otkrio je izvor.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 07:29