StoryEditor

Djeca s Paga danas izlaze iz bolnice

Piše D  /  11.03.2019., 08:03h

Troje djece, koje je otac u Pagu bacio s balkona, uspješno su se oporavila u zadarskoj Općoj bolnici i danas će biti otpuštena na kućnu njegu. Bit će smješteni s majkom uz skrb stručne osobe, javlja Radio Zadar.

Pridružit će im se i njihova sedmogodišnja sestra, koja je još na liječenju u KBC - Rebro. Živjet će sa svojom majkom, ali će im biti osigurana i skrb jedne stručne osobe.

Pomahnitali Josip Rođak u četvrtak 28. veljače oko 6.45 sati bacao je svoju maloljetnu djecu, jedno po jedno, preko balkona. Niti Hitnu nije pozvao, pričaju očevici, sjeo je u auto i odvezao se na policiju, čija je postaja udaljena samo 50-ak metara od te kuće u Ulici Josipa bana Jelačića na Pagu.

Djevojčice imaju pet, sedam i osam godina, a najmlađi sin samo tri godine. Nakon odlaska Hitne pomoći i policije, ispod balkona ostale su pločice natopljene njihovom krvlju. Znajući što se ondje dogodilo, prizor ledi krv u žilama.

Obitelj Rođak se prije deset godina doselila na otok Pag. Otac je zaposlen u kampu Šimuni kao noćni čuvar. Iz kampa kažu kako je kod njih radio od 1999. s kratkim prekidom te se vratio u kamp 2002. godine.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 11:29