Article_Top_970x250

Divljački mučio djevojku u Novom Sadu: Koristio je nož i peglu

brutalno

Divljački mučio djevojku u Novom Sadu: Koristio je nož i peglu

ožu 14, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ilustracija: Screenshot YouTube novosadskatelevizija

Novosadska policija uhitila je 24-godišnjeg Đ. L. zbog sumnje da je brutalno pretukao svoju 22-godišnjeg djevojku I. F. u stanu u širem centru Novog Sada, javlja srpski portal 021.rs.

Monstrum joj nožem unakazio lice, peglom joj pekao ruke

Djevojka je zadobila teške ozljede zbog čega je prebačena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odjeljenje grudne kirurgije. Kako se navodi, osumnjičeni joj je rukama, nogama, i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća, nožem unakazio lice i peglom joj pekao ruke.

Kako je potvrđeno za 021 u ovoj zdravstvenoj ustanovi je konstatirano da je zadobila višestruke prelome rebara, nagnječenje grudnog koša, nagnječenje plućnog krila, probušene su joj plućne maramice, a imala je i krv u plućima, brojne ozljede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posjekotina na butinama.

Određen mu je pritvor, djevojka stabilno

Kako su za 021.rs naveli u Institutu, djevojka se i pored višestrukih teških povreda oporavlja i nalazi u stabilnom zdravstvenom stanju.

On je priveden i određen mu je pritvor do 48 sati, nakon čega će uz kaznenu prijavu za nasilje u porodici bit će sproveden na saslušanje u tužiteljstvo.

U policiji su za 021.rs potvrdili da je osumnjičenom istovremeno po hitnom postupku izdata zabrana prilaska oštećenoj i naredba da napusti stan u kome su zajedno živjeli.

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250