Article_Top_970x250

Direktor Agencije za nadzor nad tržištem BiH ležao u zatvoru zbog krađe automobila

samo u bih

Direktor Agencije za nadzor nad tržištem BiH ležao u zatvoru zbog krađe automobila

svibnja 28, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: rtvbn.com

''Pustite to, to su gluposti'', rekao je Lalović.

Vijeće ministara BiH imenovalo je na petoj redovnoj sjednici dužnosnika SNSD-a iz Istočnog Sarajeva Ljubišu Lalovića za vršitelja dužnosti direktora Agencije za nadzor nad tržištem BiH usprkos tome što je Lalović 2008. godine osuđen na tri mjeseca zatvora zbog krađe automobila, prenijela je televizija BN.

Naime, kako je otkrio portal Izvor, Lalović je zbog krađe automobila u ožujku 2008. godine osuđen na tri mjeseca zatvora, a odležao je mjesec i pol u zatvoru u Kuli. Lalović je kasnije tvrdio da su to podmetanja i da ima potvrdu da nikada nije kažnjavan.

Na robiji je bio na osnovi presude Osnovnog suda u Zvorniku iz listopada 2001. godine koju je u ožujku 2003. godine potvrdio Okružni sud u Bijeljini. Osuđen je zajedno s Davorom Elezom, Aleksandrom Ždralom, Nebojšom Lalovićem i Nebojšom Ćosovićem. Lalović je bio na izdržavanju kazne u zatvoru Kula od 28. travnja do 14. lipnja 2008. godine. Te je godine ujedno bio i kandidat SNSD-a za načelnika općine Istočno Novo Sarajevo i za gradonačelnika Istočnog Sarajeva.

''Pustite to, to su gluposti'', rekao je Lalović kratko za Izvor.

Dnevnik.ba