StoryEditor

Dinamov trener Bjelica izjavom pecnuo izbornika Dalića

Piše D  /  05.01.2019., 07:01h

Dinamo je promaširao kroz jesen, uvjerljivo je prvi na tablici, bez poraza je prošao kroz skupinu Europske lige i sad kreće u proljetne obračune, prenosi Večernji.hr

Plavi su krenuli s pripremama, a u velikom kadru od 34 igrača Nenad Bjelica ima samo jednog reprezentativca, Dominik Livaković jedini je od plavih na popisu izbornika Zlatka Dalića. Očekuje li plavi trener da će ih uskoro biti više pod nacionalnim stijegom?

- Nadam se, kao što se nadam da izbornik prati naše utakmice kao što se nadam da je u njegovoj ime pokoje ime iz Dinama. Mislim da su to naši dečki svojim igrama i zaslužili kao Oršić i Petković, pa Moro koji se vraća, potom i Šunjić, uz Livakovića koji je već u reprezentaciji. Dakle, imamo mi kandidata za reprezentaciju, imamo ‘materijala‘ pa vjerujem da će izbornik naše igrače nagraditi pozivom – kazao je Bjelica. 

Zlatko Dalić baš nije viđen u maksimirskim ložama kad je igrao Dinamo. Jeste li razgovarali s njime, čuli se?

- Ne, nažalost u sedam mjeseci nisam imao niti jedan razgovor s izbornikom u vezi igrača Dinama, ali dobro. Sad postoji šansa da se čujemo – kazao je Bjelica uz naš dojam da je prilično začuđen što nikakvog kontakta s izbornikom dosad nije bilo.

Dnevnik.ba

 

17. travanj 2024 00:41