StoryEditor

Dinamo realizirao prvi zimski transfer: Napadač seli kod Branka Ivankovića

Piše D  /  10.01.2019., 09:01h

Međutim, Mario Budimir (možda i jest virozan), oprostio se jučer od svih u Dinamu, odletjet će i on danas prema Istoku, ali ne u Tursku, nego u Iran. Dinamo i Persepolis dogovorili su sve, Modri nisu inzistirali na nekoj velikoj odšteti, koliki je njezin iznos, zasad se ne zna, uglavnom, kad je Budimir kazao da želi ići, klubovi su brzo dogovorili uvjete, pišu Sportske novosti.

Budimiru je ionako ugovor s Dinamom istjecao naljeto, Persepolis mu nudi priliku za veliku zaradu u kasnim godinama karijere, sve skupa kad se stavi na papir, bila je to prilika koju nije želio i mogao propustiti. Osim zarade, eto, doživjet će i da igra pred 80 i više tisuća gledatelja, sigurno će imati podršku trenera Branka Ivankovića, koji je i inzistirao na njegovu dovođenju.

Jasno, dok ne bude sve crno na bijelo ne valja Budimira proglašavati igračem Persepolisa, ali prođe li sve kako treba, Budimir će već danas ili sutra potpisati ugovor. Na godinu i pol dana, uz opciju za još godinu dana.

Dinamo je tako ostao bez pouzdanog napadača, Budimir je stigao na mala vrata, kao veteran, ali u modrom je dresu ostavio traga, zabio neke važne golove, u svakom slučaju, odigrao “svoju rolu”. Idućih dana vidjet će se hoće li Nenad Bjelica posegnuti za nekim novim rješenjem na tržištu ili je zadovoljan napadačkim opcijama pa Budimirova nasljednika Dinamo potraži tek naljeto.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 06:57