StoryEditor

Dinamo protiv Lokomotive ostao bez ključnog igrača za Villarreal?

Piše D  /  12.04.2021., 08:04h

Susret je odmah po završetku komentirao trener Dinama Damir Krznar, koji je iznenadio početnom postavom. Od prve minute na poziciji napadača krenuo je Marko Tolić, koji je inače po vokaciji ofenzivni veznjak. 

"Naša taktika s Tolićem je funkcionirala polovično. Nismo imali igrača za dubinu. Nismo ništa pametniji nego prije utakmice. Ademiju je natečeno stopalo, moramo pričekati rendgen, ali prognoze nisu dobre. Nakon sjajnog prvog dijela htjeli smo gol u prvih deset minuta drugog dijela, ali dogodilo se obrnuto", rekao je Krznar pa otkrio da Bruno Petković protiv Villarreala neće igrati u napadu Dinama od prve minute:

"On će ponovno biti džoker s klupe."

Utakmicu je neposredno po završetku komentirao i trener Lokomotive Samir Toplak koji se požalio na nedostatak napadača u svojoj momčadi.

"Prvo poluvrijeme smo prespavali. Teško smo spajali dodavanja i Dinamo je dominirao. Rekao sam dečkima da se moramo popraviti jer gore nismo mogli igrati. Mislim da vidim svjetlo na kraju tunela", rekao je Toplak pa dodao:

"Mi nemamo kilera u napadu. Moramo prilagoditi igru na način da ulazimo u završnicu s više igrača. Trebaju nam automatizmi kojima ćemo doći do golova", piše Index.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 02:31