Article_Top_970x250

Dinamo prihvatio ponudu, vatrena jedinica odlazi za čak devet milijuna eura

transferi

Dinamo prihvatio ponudu, vatrena jedinica odlazi za čak devet milijuna eura

srp 20, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

Dominik Livaković je na korak do Montpelliera! Francuski klub kojem je vatrena ‘jedinica’ prvi pick odaslao je novu ponudu u Maksimir, izvori kažu da iznosi 9 milijuna eura! Maksimirski klub voljan je prihvatiti tu ponudu i transferirati Livakovića.

To bi se već i dogodilo, da nije ispao problem s drugim vratarom Danijelom Zagorcem. Naime, Zagi je na treningu dobio jak udarac u genitalije i mora strogo mirovati. Prve procjene su bile da će stanka trajati sedam dana, ali ozljeda je nezgodna pa bi moglo potrajati i dulje, pišu Sportske novosti.

Zato u modrom klubu ništa neće riskirati, na programu su europske utakmice, treba se uloviti grupna faza Lige prvaka ili barem Europske lige. Samo to je razlog što Livi već nije spremio stvari i otisnuo se u Ligue 1. No, može se ustvrditi da je transfer zapravo već dogovoren, čeka se samo da se vidi konačni rasplet sa Zagijem. Vjeruje se da će se uskoro oporaviti, a to onda znači da će Livaković, koji je jučer branio svoju stotu utakmicu za Modre, do kraja ovog prijelaznog roka sigurno napustiti Dinamo. Vjerojatno i prije, zapravo onoga trenutka kad Zagorac stane između vratnica.

Dinamo je odbio prvu ponudu za Livakovića koja je iznosila 6 milijuna eura, ali ova druga je sasvim zadovoljavajuća. U međuvremenu je i Montpellier prodao Monacu Benjamina Lecomtea, koji je i na širem popisu francuske reprezentacije iako još nije debitirao. Tu je Montepellier zaradio 13,5 milijuna eura, pa je mogao podiću ponudu za hrvatskog reprezentativca.

Dnevnik.ba