StoryEditor

Dinamo postavio cijenu za dvojicu sjajnih veznjaka

Piše D  /  29.12.2018., 08:12h

Record, portugalski sportski dnevnik, piše da Sporting priprema momčadsku rekonstrukciju u vidu smanjivanja kadra, a Josip Mišić slovi kao jedan od prekobrojnih, prenosi SN.

- Nikad se nije uspio nametnuti. Njegov je povratak u Hrvatsku realna opcija.

Record napominje i da bi Dinamo već u siječnju mogao realizirati potencijalni transfer. Josip Mišić napustio je Rijeku u siječnju 2018. godine za 2,75 milijuna eura i sa Sportingom potpisao petogodišnji ugovor. Transfermarkt ga cijeni na dva milijuna eura, a ove je sezone u portugalskom prvenstvu igrao tek na tri utakmice, ukupno 73 minute.

Prije Sportinga i Rijeke nastupao je za Osijek i Speziju, u kojoj je kratkotrajno surađivao s aktualnim Dinamovim trenerom Nenadom Bjelicom. Pa su tako Portugalci zaključili da ga Bjelica želi dovesti. Trener Modrih ima dobro mišljenje o Mišiću, ali ga dovesti neće. Napisi portugalskog dnevnika bili su mu prva vijest, nikad čuo o toj mogućnosti.

40 milijuna ukupno

Nekidan je osvanula i informacija da Sevilla želi Amera Gojaka.Međutim, Dinamo je za Gojaka izvjesio cijenu od 15 milijuna eura. Talijani pak pišu o Daniju Olmu koji bi mogao u Serie A. Cijena se zna - 25 milijuna eura.

I tako... Iako je trener Bjelica jasno naglasio da mu ne treba nitko ako netko ne ode, pojavljivati će se razne priče o mogućim dolaznim transferima u Dinamo. Ne treba baš svima vjerovati... Ako se netko transferira iz Maksimira, onda će priča o dolascima imati smisla.

Ipak, za potpunu informaciju, neki izvori bliski klubu kažu da bez obzira na sve postoji mogućnost da Modri potraže jednog lijevog bočnog. Kad nije mogao Leovac, poziciju je pokrivao stoper Rrahmani, a neke utakmice odigrao je i Musa, pišu SN.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 02:10