StoryEditor

DETALJI ZLOČINA Ubio vlastitog brata pa ga u kolicima vozio do već iskopane rupe

Piše D  /  20.08.2019., 02:08h

Ubojstvo u obitelji uglednog šabačkog profesora i slikara P. G. otkriveno je jutros oko tri sata u kući gdje je živio s tri sina.

- Policijska patrola je jutros oko 3 sata primijetila mladića kako gura ručna kolica i kreće se u pravcu ‘‘Vodovoda‘‘. Zaustavili su se i imali su što vidjeti, u kolicima je bilo tijelo mladića - otkrio je izvor iz istrage za Kurir.rs.  

Po svemu sudeći, ubojstvo je planirano ranije.

Navodno je B. G. već bio iskopao rupu u blizini ‘‘Vodovoda‘‘, koji se nalazi u produžetku Ulice oslobođenja, u kojoj je živio. Po tome, nakon što je ubio rođenog brata, krenuo je na kolicima riješiti se tijela.

B. G. (20), koji je zatečen kako gura kolica s tijelom, priveden je i osumnjičen za ubojstvo starijeg brata (24). Iz izvora bliskih istrazi navodi se da je mogući motiv ubojstva narušeni obiteljski odnos između braće.

Podsjetimo, sumnja se da je on u obiteljskoj kući u Šapcu zadao više udaraca u glavu svom 24-godišnjem bratu, koji je od zadobivenih povreda preminuo.

On je osumnjičen za ubojstvo i bit će mu određeno zadržavanje do 48 sati. Uz kaznenu prijavu, bit će priveden Višem javnom tužiteljstvu u Šapcu.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 19:42