StoryEditor

Detalji tragedije kod Banje Luke: Stradala djevojčica sama otišla u otključani automobil?

Piše D  /  02.08.2021., 08:08h

U Okružnom javnom tužiteljstvu u Banjoj Luci navode da je djevojčica, bez znakova života, pronađena u subotu oko 16.30 sati u automobilu koji je bio parkiran u dvorištu obiteljske kuće u zaseoku Dragičevići.

Prvi rezultati istrage ukazuju da se djevojčica igrala u vozilu, koje je bilo parkirano na suncu. Koliko je točno provela u automobilu nije poznato, ali se pretpostavlja da se radi o dužem periodu.

- U automobilu je provela najmanje dva sata, što je dovelo do pregrijavanje tijela i smrti - kaže izvor blizak istrazi.

Djevojčicu je u automobilu pronašla njena majka, koja je u drugom stanju. Pokušala je da ju reanimira i pozvala Hitnu pomoć koja je, nažalost, samo mogla da konstatira smrt. 

U selu Avaz saznaje  da je majka u vrijeme tragedije bila u kući gdje je uspavljivala mlađeg sina. Djevojčica bi u to vrijeme obično odlazila u kuću bake i djeda, koja se nalazi pored njihove. 

Tako je bilo i ovaj put, ali se djevojčica navodno iskrala i otišla se igrati. Iako je u dvorištu imala mali bazen s vodom i pijesak, ušla je u otključano vozilo koje je cijeli dan stajalo na suncu i preminula je od toplinskog udara, prenosi Dnevni Avaz.

Dnevnik.ba

23. rujan 2021 01:19