StoryEditor

Detalji stravične nesreće: Dvojica mladića poginula, tri osobe se bore za život

Piše D  /  29.09.2019., 01:09h

U sudaru dva automobila u nedjelju oko 3,38 sati, na đurđevačkoj obilaznici, poginulo je dvoje ljudi dok je šestero ozlijeđeno. Tri se osobe bore za život, dok su tri izvan životne opasnosti.

Jedna osoba kolima hitne pomoći odvezena je u virovitičku bolnicu, a petoro u koprivničku opću bolnicu, priopćila je Policijska uprava koprivničko-križevačka. Kako doznaje Podravski.hr, dvije osobe iz Audija smrtno su stradale u frontalnom sudaru, a radi se o mladićima iz đurđevačkog prigradskog naselja u dobi od 22 i 26 godina.

Mladići u dobi 31 i 33 godinom su prebačeni u bolnicu. U Passatu je bila četveročlana obitelj iz Starigrada, među kojima i djevojčica (14) koja je također ozlijeđena.

Vozač (50), djevojka (19) i djevojčica su teško ozlijeđeni, dok najteže ozljede ima 47-godišnjakinja. Državna cesta bila je zatvorena zbog policijskog očevida sve do 8.35 sati.

- Pacijent koji je u neposredno životno ugrožen ima ozljede glave i mozga, a druge dvije osobe imaju ozljede kralježnice. Najlakše ozlijeđena osoba, maloljetna je i puštena kući. Ima povrede nosne kosti, ali svi su dosta natučeni - izjavio je liječnik bolnice u Koprivnici Igor Klinar za HRT.

Dežurni anesteziolog u Općoj bolnici Virovitica Damir Lovčanin kazao je kako je kod njih zaprimljen pacijent koji je po protokolu za politraumu obrađen na Hitnom prijemu. Pacijent je trenutno "hemodiamski stabilan, respiracijski suficijentan s višestrukim povredama kostiju lica", prenosi Večernji.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 15:38