StoryEditor

Detalji strave u Međimurju: Prešao u suprotni trak, troje poginulih

Piše D  /  31.10.2019., 11:10h

Edi N. (22) i njegova djevojka Žaklina M. (23) poginuli su u srijedu u prometnoj nesreći u Međimurju kod Murskog Središća. Žena (77), putnica iz automobila u koji se Edi N. frontalno zabio, preminula je kasnije u bolnici.

PU međimurska objavila je detalje nesreće. 

- Vozač (22) nije prilagodio vožnju uvjetima na cesti zbog čega je, prilikom izlaska iz zavoja, na ravnom dijelu ceste izgubio nadzor nad automobilom marke BMW i prešao je u suprotni trak. Tamo je udario u auto čakovečkih oznaka koji je vozila 66-godišnja žena. Na mjestu nesreće poginuo je vozač BMW-a i njegova putnica (23), u čakovečkoj bolnici preminula je žena (77), putnica iz drugog automobila. Lakše su ozlijeđene vozačica tog automobila i maloljetna putnica - objavila je međimurska policija.

‘Neka te čuvaju anđeli‘

Od mladog para u srijedu navečer opraštali su se brojni prijatelji na društvenim mrežama.

- Riječi su suvišne... Samo bol.... Počivali u miru... stoji u jednoj poruci, a u drugoj piše: ‘neka te čuvaju anđeli i ‘otišli ste prerano‘.

Mještanin Peklenice ispričao je kako je mladić iz omiljene obitelji u mjestu, a javila se i poznanica djevojke koja je stradala u nesreći koja je ispričala kako je uvijek bila vrckava i puna života.

- Nije bilo dana da se ona nije nasmijala i bila je puna optimizma. Bila je odličan učenik. Kad god bi se srele vidjelo bi se na njoj da se nije promijenila, žao mi je što je s ovog svijeta otišla tako vesela i druželjubiva cura - ispričala je. 

Susjed koji je trenutno u Njemačkoj nije želio puno komentirati.

- Malo me pogodilo sve ovo, ne bi htio o tome previše pričati. Ja sam sada trenutno u Njemačkoj. Čuo sam što se dogodilo. Bila je članica DVD-a Gornji Vidovec u kojem sam i ja. Žao mi je - kratko je rekao, pišu 24sata.hr.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 02:25