StoryEditor

Detalji pucnjave u Zagrebu: Policajci izvan službe uhitili osumnjičenog mladića!

Piše D  /  21.05.2019., 10:05h

Zagrebačka policija oglasila se oko drame u Novom Zagrebu gdje je sinoć oko 21.50 sati došlo do pokušaja ubojstva.

Mladić (26) vatrenim oružjem u Čalogovićevoj ulici ispalio je više hitaca na 40-godišnjeg muškarca.

Da se nešto događa, uočila su dvojica policijskih službenika u civilu koja su tada bila izvan službe, a zatekla su se u blizini, priopćili su iz PU zagrebačke. Počeli su trčati za mladićem, naredili mu da se zaustavi, na što se oglušio te samo bacio oružje. Uskoro su bjegunca sustigli, oborili na tlo i pozvali policiju.

 

 | Autor : Marko Prpic/PIXSELL

FOTO: Marko Prpić/Pixsell

Stanari ulice navode da su na muškarca u bijeloj majci pucala dvojica napadača koja su potom ušla u automobil i pobjegla u smjeru Vatikanske ulice, gdje ih je dočekala policija.– Čuo sam pet ili šest pucnjeva. Onda sam vidio i policiju – izjavio je za 24sata stanar naselja koji je zabrinut zbog sinoćnje pucnjave te dodaje kako je inače uvijek mirno u Dugavama.

– Policija je stigla za desetak minuta. Prvo sam mislio da je vatromet ili da netko baca petarde, uopće nisam obraćao pozornost. Kada sam vidio policiju kako juri Vatikanskom ulicom, shvatio sam da je u pitanju nešto ozbiljnije – dodao je drugi susjed.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a ranjenog muškarca još uvijek nepoznata identiteta odvela je Hitna pomoć u KBC Zagreb.

Dnevnik.ba
 

20. travanj 2024 02:21