Article_Top_970x250

Detalji masakra u Srbiji: Troje je ubio u kući pred djecom

SLAVILI ROĐENJE DJETETA

Detalji masakra u Srbiji: Troje je ubio u kući pred djecom

sij 17, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages/PIXSELL

Nekoliko trenutaka nakon zločina, u obiteljsku kuću kuću došao je jedan od njihovih rođaka koji je maloljetan, zatekao žrtve, ali i navodno vidio ubojicu kako odlazi sa motornim sanjkama.

Enedin T. (44) osumnjičen je da je subotu ubio svoju bivšu ženu i njezine roditelje u selu Rasno nadomak Sjenice. Ubijeni su Fehim Š. (64), Šefka Š. (60) i Bisera Š. (44). Ranjen je Bekim Š. (35), brat ubojičine bivše žene, dok su još dvoje njihovih rođaka koji su se nalazili u kući u vreme ubojstva, Zineta A. i Nevzat A., takođe ranjeni, piše srpski Kurir.

- Bekimova žena je rodila prije pet dana. Proslavljali su rođenje djeteta, kada se sve ovo dogodilo. Inače, Bekim je radio jedno vrijeme u Nemačkoj, izgradio je kuću u kojoj je živio s obitelji. I on i supruga su dobri ljudi - ispričao je jedan od poznanika ove obitelji.

Da stvar bude još tragičnija, ovaj jezivi zločin odigrao je pred očima djece pokojne Bisere Š. i Enedina T. koja su se igrala u drugoj sobi.

- Djeca su bila u drugoj sobi, ne znam tko je još bio djece susjeda s njima. Strašno je što su oni sve to sigurno vidjeli i čuli - navela je rođakinja obitelji.

Bisera i Enedin bili su u braku, i živjeli u Njemačkoj. Međutim, kada su se rastali ona se vratila u svoj rodni kraj i nastavila život s roditeljima.

- Oni su bili jedna prekrasna obitelj, poznajem ih odavno... Strašno je to što se dogodilo, ne znam zbog čega im je naudio. Ni Bisera, njen brat i njihovi roditelji nikada ranije nisu imali bilo kakve incidente. Bili su jako vrijedni i pošteni ljudi. Tko zna što se dogodilo tom čovjeku, on je sigurno bio pod utjecajem droge ili alkohola kad je tako nešto strašno napravio - rekao je poznanik obitelji.

Nekoliko trenutaka nakon zločina, u obiteljsku kuću kuću došao je jedan od njihovih rođaka koji je maloljetan, zatekao žrtve, ali i navodno vidio ubojicu kako odlazi sa motornim sanjkama.

- Zbog velikog snijega njemu je vjerojatno bilo lakše motornim sanjkama doći do njih, kako bi brže mogao pobjeći poslije - kaže njihov poznanik.

Rođak S. Š. dobio je poziv od Bekima, da dođe u njihovu kuću i preveze ozlijeđene do bolnice.

- On je mene zvao, ja sam odmah krenuo, bilo je strašno to što sam video, ali sam najviše razmišljao kako spasiti preživjele. On je sada u stabilnom stanju, operiran je i nadamo se da će biti dobro. Još sam u šoku, još ne znam što se dogodilo, u bolnicu nas ne puštaju - priča S. Š..

Osim Bekima, u pucnjavi su ranjeni i majka i sin, Zineta A. i Nevzat A. Zineta A. je pogođena u nogu i nakon pružene bolničke pomoći ona je puštena kući. Susjedi ove obitelji i dalje ne mogu pretpostaviti zašto je Enedin počinio ovako nešto.

- Što god da je, svi se pitamo može li normalan čovjek tako nešto napraviti. Jadna djeca koja su ostala bez majke, bake i djeda - zaključili su susjedi, pišu 24sata.hr.

Dnevnik.ba