Article_Top_970x250

Detalji masakra na Kosovu: Policajka je u svakog člana obitelji pucala dvaput

ubila je majku i oca te dvojicu braće

Detalji masakra na Kosovu: Policajka je u svakog člana obitelji pucala dvaput

velj 19, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Facebook

Kosovo je jučer potresla strašna obiteljska tragedija. Policajka, 45-godišnja Blaca Valjdete, ubila je četiri člana svoje obitelji i nakon toga počinila samoubojstvo.

Sve se dogodilo u ranim popodnevnim satima u Gnjilanu, mjestu udaljenom oko 50 kilometara jugoistočno od glavnog grada Prištine.

Policijska časnica, koji je radila u lokalnoj policijskoj postaji, ubila je majku i oca te dvojicu braće. Svi su umrli na licu mjesta.

Kako doznaje Gazeta Express, Valjdete je jednog brata ubila na spavanju, dok je u ostalim prostorijama obiteljske kuće presudila drugom bratu, majci i ocu, a potom i sebi. U svaku od žrtava ispalila je najmanje po dva hica. Sve žrtve ubijene su iz istog oružja i u svakom dijelu kuće pronađena je po jedna žrtva.

Jednog brata policajka je ubila na spavanju, na drugom katu kuće. Drugi brat pronađen je mrtav u hodniku. Valjdete je potom u dnevnoj sobi ubila 70-godišnjeg oca, a 64-godišnju majku smaknula je u kuhinji.

Dosadašnji rezultati istrage otkrivaju da Valjdete nije odmah počinila samoubojstvo. Nekoliko sati promatrala je tijela članova svoje obitelji i nakon toga je iza ulaznih vrata kuće presudila i samoj sebi.

Ubijeni otac zvao se Zećir, majka Hanife, a braća Fisnik i Bljerim.

Dnevnik.ba