StoryEditor

Deschamps odgovorio Kovaču: "Da ja slušam trenere klubova..."

Piše D  /  04.10.2019., 08:10h

Na konferenciji za novinare u Parizu Deschamps je odgovorio Kovaču koji je ranije rekao kako vjeruje da Hernandez neće dobiti poziv i da nije dovoljno spreman.

"Sada drugačije priča... Prije mjesec dana je htio da ga pozovem jer mu je trebalo utakmica da se vrati u natjecateljski ritam. Da ja slušam trenere klubova u kojima igraju moji igrači... Ako bude igrao, to neće biti jer imam nešto protiv Kovača ili Bayerna. Nedavno me zvao Lampard da mi kaže kako bih trebao odmoriti Kantea. Možda da ja njega nazovem i kažem mu da bi trebao više koristiti Girouda? Postoje potrebe klupskih trenera i izbornika. Ja imam dvije važne utakmice, trebam najbolje igrače i neću ništa riskirati."

Deschamps je otkrio da je razgovarao s Hernandezom i da mu je nogometaš rekao kako želi igrati.

"Nije igrao protiv Tottenhama, ali je bio spreman za nastup. Ne želim ni ja ništa riskirati s njim, ali on želi doći i igrati. Možda Niko misli da riskiram, ali sjetimo se rujna kada je Lucas igrao prvu utakmicu, a drugu sam ga odmarao. 

Nakon šest utakmica u skupini H Francuska i Turska imaju po 15 bodova, a Island 12. Na Euro će dvije najbolje momčadi iz skupine.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 06:37