StoryEditor

Dervi Peci iz Mostara jednomjesečni pritvor zbog pokušaja ubojstva

Piše D  /  20.07.2018., 06:07h

Dervi Peci iz Mostara određen je jednomjesečni pritvor zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju na štetu Anera Pece iz Mostara.

Pritvor je određen na prijedlog Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Mostar i Rješenjem Županijskog suda u Mostaru, priopćio je Ured glavnog županijskog tužitelja, prenosi Fena.

Peco se sumnjiči da je 15. Srpnja 2018. godine tijekom kulminacije sukoba sa susjedom u mostarskom naselju Ortiješ, uzrokovanog dugogodišnjim neriješenim imovinsko-pravnim odnosima, fizički napao Anera Pecu, te mu tom prilikom nožem zadao više ubodnih rana u predjelu vrata, prsa i desne natkoljenice.

Zbog bojazni da bi osumnjičeni, ukoliko bi bio na slobodi, mogao ponoviti kazneno djelo ili dovršiti pokušano kazneno djelo, Županijski sud je ocijenio da je sasvim utemeljeno i opravdano određivanje pritvora osumnjičenom.

Županijsko tužiteljstvo HNŽ-a Mostar u suradnji s MUP-om HNŽ-a Mostar nastavlja s poduzimanjem istražnih radnji u ovom predmetu, stoji u priopćenju.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 12:42