StoryEditor

Dejan Lovren s bolnom grimasom i šepajući napustio teren zbog ozljede

Piše D  /  07.12.2019., 05:12h

Liverpool je u subotu poslijepodne nastavio svoj juriš na naslov prvaka Engleske na gostovanju kod Bornemoutha, prvu titulu otkako je osnovana Premier liga, ali opet se smrknulo lice menažera Jürgena Kloppa, piše Večernji.

Naime, u četrdesetoj minuti utakmice travnjak je šepajući napustio Dejan Lovren, a prve informacije u engleskim medijima govore da je hrvatski reprezentativac istegno tetive. Više o ozljedi će se možda znati već do kraja dana, a Klopp je silom prilika na mjesto stopera u nastavku sraza povukao Joea Gomeza.

Lovren se u prvu momčad vratio otkako se ozlijedo Joel Matip, te je od kraja listopada do danas odigrao vrhunski. Njegovo eventualno duže izbivanje bacilo bi Kloppa na stotinu muka jer je nedavno iz stroja ispao i Fabinho.

Veznjaka neće biti u akciji sigurno narednih šest tjedana, pa ne čudi što se njemačkom strategu smračilo kada je ugledao grimasu na Lovrenovu licu.

Ispred Liverpoola je čak osam ogleda do 11. siječnja, od toga pet prvenstvenih, a Manchetser City sigurno nije predao bitku ma što Pep Guardiola pričao (prije nekoliko dana je kazao da bi bio lud kada bi ramišljao o naslovu, op.a.).

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 18:29