StoryEditor

Dejan Lovren dobio dobre vijesti od Kloppa

Piše D  /  24.08.2019., 12:08h

Virgil van Dijk, Joel Matip, pa čak i Joe Gomez prošle sezone izgurali su Lovrena iz prve momčadi na klupu Redsa. Od prvotimca je postao rezerva i to ne samo zbog ozljeda.

Tijekom 2018./19. sakupio je tek 14 nastupa u prvoj momčadi, dok je Liverpoolovom osvajanju europskog naslova pridonio sa samo dva od mogućih 13 nastupa u Ligi prvaka. Nakon prve četvrtfinalne utakmice protiv Porta više nije dobio ni minute u LP-u, piše Index.

Matip mu je uzeo mjesto u momčadi i s nedodirljivim Van Dijkom čini stoperski par. Gomez im je prva alternativa pa je Lovren s 30 godina postao tek druga rezerva u klubu u koji je prije pet godina došao iz Southamptona uz odštetu od 25 milijuna eura. 

Početkom pak ove sezone Lovren više nije ni među rezervama. Od četiri utakmice koje je do sada igrao Liverpool, samo jednu je gledao s klupe, a za ostale tri nije bio u konkurenciji.

Zato je ovog ljeta bila u planu njegova prodaja. Milan je bio zainteresiran, a prema pisanju Gazzette dello Sport, već dogovoreni transfer u Romu upropastio je Lovrenov zahtjev za bonusom u zadnji tren.

Tako da je ostao u Liverpoolu gdje za njega za sada nema mjesta ni minutaže, a vremena za odlazak sve je manje, jer u većini zemalja prijelazni rok završava za devet dana.  Ali trener Jurgen Klopp pružio mu je nadu:

"Znam da dosta igrača ove sezone čeka priliku, među njima je i Lovren. Ali duga je sezona i bit će prilike za sve."

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 06:59