StoryEditor

Deformirano lice prosvjednice: Pogodili je gumenim metkom!

Piše D  /  06.06.2020., 01:06h

Studentica koja radi u glazbenoj industriji prošle je subote bila na prosvjedu u policijskoj upravi La Mesa u okrugu San Diego, jedan u nizu koji su se dogodili u SAD-u nakon ubojstva Georgea Floyda.

Zeelee Segura (21) podijelila je na društvenim mrežama kako joj je bilo na prosvjedu i pokazala kako izgleda nakon što je dobila gumeni metak u glavu.

- Mislim da dosta nas glumi aktiviste, no ja se ne želim više pretvarati. Stvari se moraju promijeniti i ja želim biti dio toga. I ja sam tamnoputa pa je to i za mene osobno - ispričala je za Insider Zeelee koja je na prosvjedu bila s prijateljicom Zoe.

Poručila je kako je prosvjed bio miran, no da je policija nekoliko sati kasnije počela tjerati prosvjednike suzavcem i gađati ih gumenim mecima. Jedan je nju pogodio u usnu.

- Okrenula sam se i vidjela policajca na krovu, gledali smo se u oči, a on je zatim zapucao - prisjeća se.

Studentici je usna nateknula, no kaže kako je zahvalna što je metak pogodio nju, a ne trudnicu koja je stajala blizu nje. Iskustvo je podijelila na TikToku te pokazala ozljedu.

Na kraju snimke pozvala je sve koji su je pogledali da ‘počnu obraćati pažnju‘ i da ‘preuzmu veću ulogu u borbi protiv sistema‘, pišu 24sata.hr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @zeeleecalista

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 23:55