StoryEditor
Politički lešinari

Davor Dragičević: "Stanivuković se kao političar rodio na kostima mog sina! Nagovarao me da uđem u podrum kako bi me likvidirali"

Piše desk  /  26.11.2022., 21:19h

U Centralnom dnevniku FACE televizije gostovali su Davor Dragičević, Muriz i Arijana Memić te Amina Smajlović.

Davor Dragičević je kazao da je Suzana dobila presuda protiv Lukača.

Politički lešinari

- Lukač je jedan od glavnih ubojica našeg sina. Aljoša Borković je glavni organizator Davidove otmice i pobjegao je u Srbiju. Dodik je garantirao  Davidovim ubojicama da nikad neće biti otkriveni. Pojedini političari su rođeni na kostima mog sina, stavili su se u zaštitu ovog režima, a jedan od njih je Draško Stanivuković. Znao sam da je Lukač imao prostor u podrumu RTRS-a, a Stanivuković me nagovarao da uđem unutra, da me likvidiraju - rekao je Dragičević.

Dodao je kako su to politički lešinari koji gledaju samo svoj interes. 

Da se političaru dogodilo za sat bi bilo riješeno

- Zamislite da se nekom političaru nešto slično dogodi, za sat vremena bi ubojice bile otkrivene i procesuirane. Stanivuković kupi poene preko amidže kojeg nikad nije ni upoznao. Nijedan političar mi više ne smije ni prići. Oni svi rade s Dodikom, dok se oni igraju bogova, ovako će nam biti. Mislite da VSTV određuje tko će biti sudac?! Ne! To određuju Dodik, Bakir i Čović, postavili su svoje korumpirane ljude koji ih bez pogovora slušaju.

Poručio je je čitavoj BiH:

- Iznijet ću sve što znam o ovoj državi. Neka svi dođu u live emisiju. Ja sam tisuću koraka ispred njih; ima još stvari koje čuvam - poručio je Davor.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 20:25