StoryEditor

Davor Dragičević prijavio odvjetnika koji tvrdi da zna zašto je ubijen David

Piše D  /  02.06.2019., 08:06h

Tomića je prijavio zbog, kako je rekao, konstantnog iznošenja laži, neistina i lažnih dokaza u vezi slučaja ubojstva njegovog sina. Prijavu je podnio i protiv Ante Nobila, prenosi Klix.ba.

Tomić je bio član odvjetnički tima kojeg su činila četiri člana - Anto Nobilo, Duško Tomić, Zora Dobričanin Nikodinović i Ifet Feraget, a koji je tijekom prošle godine istraživao ovaj slučaj. No došlo je do raskola, a od tima je ostao jedino Ifet Feraget za kojeg je Davor rekao da je jedini odvjetnik obitelji Dragičević.

Podsjetimo, odvjetnik Duško Tomić jučer je u emisiji "Izazovi" BN televizije otkrio razloge zbog kojih je, kako tvrdi, ubijen David Dragičević.

Tomić je rekao da je došao do pouzdane informacije da je motiv tog ubojstva "hakerski ulazak u jedan račun gdje je ogroman novac".

Odvjetnik: David je ušao u sustav i otkrio veliki novac

"Od Davora (otac Davida Dragičevića op.a.) u prisustvu mog istražitelja sam tražio da mi kaže je li to točno. Imam saznanja da je pokojni David, kao veliki stručnjak, ušao u sustav i otkrio veliki novac, da je promijenio šifru i da tada, kada su ga stisnuli, nije znao reći koja je to nova šifra ili nije htio i da je uslijed toga izgubio život. Ili su ga ubili pa bacili, ili su ga jurili pa ubili, ili je on skočio... To više nije bitno, momak je mrtav", rekao je Tomić. 

Dalje je naveo da mu je tada Davor rekao "da je on znao i da je tu šifru zaštitio s pet sistema".

"Tada sam rekao da o tome moramo obavijestiti i javnost i da idemo do tih laptopa i da se utvrdi čiji je taj novac - čiji je novac, taj ga je i ubio! Ja sam to i naglasio na jednoj konferenciji. Nakon toga Davor me pozvao i rekao: ‘Zaboravi više ovu priču, ti nisi moj advokat‘", rekao je Tomić, navodeći da je Davoru objasnio da je on advokat istine i da je tada došlo da raskola, odnosno razlaza.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 10:04