21.12.2020., Zagreb - Darko Milinovic, zupan licko-senjski i celnik stranke Lipo. Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELLBORIS SCITAR/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
bivši ministar

Darko Milinović se snimio kako na motociklu juri 260 km/h: "Taj osjećaj...to moraš jednostavno doživjeti..."

Piše desk  /  15.07.2022., 12:43h

Bivši ministar zdravstva i bivši župan Ličko-senjske županije Darko Milinović objavio je na svom Facebook profilu jurnjavu na motociklu Suzuki GSX RR 1000, a pritom je dosezao brzinu od 260 kilometara na sat, piše Jutarnji list.

Bivši župan veliki je ljubitelj brzih vožnji na motociklu, a prije dvije godine pao je s motora na Grobniku i slomio ključnu kost. Izjavio je tada da ga je spasila dobra forma i činjenica da je u odličnoj sportskoj kondiciji.

I danas je na Grobniku uživao u adrenalinskoj vožnji, a svoje vratolomije na stazi počeo je objavljivati na YouTube kanalu Darko Milinović.

- Taj osjećaj (znam da mnogima ovo zvuči suludo, ali i mnogi znaju kakav je osjećaj koljena i lakta koji stružu po asfaltu)... Ne znam što bih rekao... To moraš jednostavno doživjeti. Bilo bi tu i 1.34 (falilo mi dvije desetinke) da sam prije "zatvorio riječki"(moja greška) i da mi u "zagrebačkom" ova dvojica nisu zasmetala. Bajkeri i dečki s Grobnika znaju o čemu pričam, napisao je Darko Milinović na Facebooku.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 05:54