StoryEditor

Darijo Srna objavio kraj karijere: ´Vraćam se kući...´

Piše D  /  21.06.2019., 03:06h

"Dragi navijači, prijatelji, treneri. Htio bih zahvaliti ovim putem svojim roditeljima, braći, supruzi, djeci i ljudima koji su bili uz mene cijelu moju karijeru. Bez njih bi bilo jako teško napraviti ovo što sam ja napravio

Ponosan sam na sve njih, ponosan sam na sebe. U svom životu ništa ne bih mijenjao. Zahvaljujem svim trenerima koji su me vodili kroz karijeru. Svatko od njih je dao svoj doprinos u razvijanju mene kao čovjeka i kao igrača.

Bilo je lijepih perioda, bilo je ružnih, ali to je sve dio života. Ponosan sam na sve. Zahvaljujem se svim navijačima u Hrvatskoj, svim svojim suigračima iz reprezentacije, suigračima iz klubova.

Upoznao sam divne ljude, velike igrače, i bila mi je čast igrati s njima. Vratio sam se kući, vratio sam se u svoj Šahtar. Isto tako bih zahvalio svojim klubovima gdje sam igrao prije, GOŠK-u iz Gabele, Neretvi iz Metkovića, Hajduku, pa kasnije i Cagliariju.

Na kraju karijere se vraćam kući, okrećem svoju novu stranicu u životu. Probat ću pomoći svom klubu Šahtaru, na drugoj funkciji. Hvala svima", rekao je Srna, prenosi Index.

Dnevnik.ba

22. travanj 2024 21:52