StoryEditor

Darijo Srna bori se protiv korone: "Nažalost, broj preminulih će rasti..."

Piše D  /  18.04.2020., 10:04h

Bivši kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna za talijanski Cagliarinews24 javio se iz Ukrajine koja kao se bori s pandemijom koronavirusa. Srna je ambasador Šahtara i pomaže bolnicama u opskrbi testova za dijagnozu Covida-19.

- Ovdje ima oko dvije tisuće zaraženih i oko 40 preminulih, no nažalost očekuje se rast tih brojki. Ovdje sam s obitelji, trebamo biti strpljivi. Radimo od kuće, nismo se vidjeli tri tjedna i zasad se nitko nije zarazio - rekao je Srna pa prokomentirao odgodu Europskog prvenstva.

- To je logična odluka, a za Hrvatsku se ništa ne mijenja. Godina pauze može pomoći mladima da još sazru. Prokomentirao je Marka Roga koji je u Cagliarija na posudbi.

- Zaista vjerujem u njega, on može igrati u bilo kojoj jakoj ligi. Taktički je inteligentan, šteta je što u Napulju nije imao toliko prilika da se dokaže što sad radi u Cagliariju. Odlična budućnost je ispred njega - rekao je Srna pa se osvrnuo na Filipa Bradarića kojeg je Cagliari poslao na posudbu u Celtu.

- On je stopostotno kvalitetan igrač. Igra dobro u Celti i oni su zadovoljni s njime, malo mu je nezgodno bilo prošle godine u teškom prvenstvu poput talijanskog, prenosi Večernji.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 00:59