StoryEditor
podrška

Danijela Dvornik komentirala objavu Nikoline Ristović: "Nešto je gore i od smrti"

Piše desk  /  25.06.2022., 17:40h

Danijela Dvornika komentirala je objavu Nikoline Ristović koju je posvetila kćeri te joj je izrazila podršku podijelivši svoje teško životno iskustvo nakon gubitka Dine.

"Gore od same smrti, jest ono što slijedi poslije. Zanijemiš od šoka, od padanja maski, a onda se jednog dana, nekom vanzemaljskom snagom uzdigneš iz pepela jer imaš za koga. I shvatiš da ona 'što te ne ubije, to te ojača' dobije pravi smisao. Najgore od svega, barem meni je bilo saznanje, je da grabežljivci vole zabadati svoje kandže u svježe rane, posebno ranjene žene", započela je Danijela, prenosi Index.hr.

"Jer što je žena bez muškarca? Živa meta! Morala sam se brzo i hitno osvijestiti, ostaviti suze i žaljenje za neko bolje vrijeme, biti mudra i strpljiva. Koliko god izgleda gadno, bit će to jedno posebno iskustvo koje u svakom smislu osnažuje, posprema stvari, ljude i odnose na pravo mjesto", poručila je.

Inače, Nikolina je pratitelje ganula fotografijom na kojoj je pozirala u društvu kćerkice Une.

"Rekli su nam - korak po korak. Tako smo i krenule. Jedna pored druge, ruka u ruci, združeni strahovi i objedinjene nade. Pitala me je - kako da zna da ja neću otići? Počinješ shvaćati konačnost svega", napisala je Nikolina.

Podsjećamo, Nikolina je Unu dobila u braku s preminulim srpskim povjesničarem umjetnosti i kolekcionarom Vidojem Ristovićem. Posljednjih dana srpski mediji puni su izjava njenog svekra Viktora koji ju je optužio da "traži novac dok se njegov sin još nije ni ohladio". "Ne čujem se s njom, ona zove, ja se ne javljam", dodao je.

Nikolina tvrdi da Miša nema pravo raspolagati Vidojevom imovinom

Nikolina je ubrzo odgovorila na optužbe svog svekra za kojeg je ustvrdila da mu je "bol pomutila razum", a dodala je i da joj Miša uskraćuje pravo da naslijedi i prisvoji Vidojevo imanje.

"Sa žaljenjem razumijem oca kojemu je bol pomutila razum. Sramim se umjesto njega. Žao mi je što ni u ovim trenucima ne poštuje dostojanstvo obitelji i svog pokojnog sina, niti svoje osobno dostojanstvo. Mogao bi Viktor pokušati biti dobar deda za obje svoje unuke. Od njega ne očekujem ništa osim da ispoštuje zakon koji je vrlo jasan. Ovo što on radi nije pitanje samo kršenja zakona  nego i dobrog odgoja i elementarnih civilizacijskih normi", rekla je Nikolina. 

"O neistinitim i bezobraznim insinuacijama mog tasta, gospodina Viktora Ristovića ili kako ga vi zovete Miše Grofa, koje ste objavili 22.6.2022. godine, svi moji apeli Vidojevu ocu u vezi imovine bili su usmjereni isključivo na ostvarivanje zakonskih nasljednih prava koja moj svekar, nažalost, grubo uskraćuje meni i mojoj i Vidojevoj kćeri, što se vidi iz njegove izjave koju ste objavili.

Otac mog supruga nije njegov zakonski nasljednik i nema pravo raspolagati Vidojevom imovinom koju je neopravdano prisvojio. Gospodin Ristović je i u ovom trenutku toliko raspoložen da ima snage sa smijehom pričati o posebnoj hotelskoj sobi za moje pse, što je naravno potpuna neistina. 

Vidojeva i moja kćerka je došla u Beograd s ozlijeđenom nogom zbog potrebe da se oprosti od oca na komemoraciji nakon 40 dana. Žao mi je što moj svekar u tako teškom trenutku za svoju unuku nije smatrao potrebnim da mi pomogne oko doktora za nju, kao ni što u ovim tužnim danima ne poštuje Vidojevo dostojanstvo ni dostojanstvo njegove najbliže obitelji o kojoj se Vidoje tijekom života s ljubavlju brinuo", rekla je Nikolina u priopćenju za medije.

Dnevnik.ba

18. lipanj 2024 04:19