StoryEditor

Danijel Subašić na izlaznim vratima Monaca

Piše D  /  10.08.2019., 11:08h

Danijel Subašić (34) nije bio niti na klupi na otvaranju francuskog prvenstva u kojem je Monaco kod kuće glatko izgubio od Lyona 3-0. Nemoć Monežana zakomplicirao je i crveni karton Cesca Fabregasa u 30. minuti pa se momčad Leonarda Jardima sat vremena borila s igračem manje.

Utakmica se većinu vremena odvijala samo u jednom smjeru. Lyon je poveo već u 5. minuti golom Dembelea, a u 36. je Depay povisio na 2-0. Tousart je u 80. pogodio za konačnih 3-0 i start iz snova francuskog velikana.

No, sezonu iz noćne more mogao bi imati naš Subašić ako uskoro ne riješi status u klubu. Na susretu s Lyonom nije bio niti na klupi, a činjenica da je Monaco doveo novog golmana Benjamina Lecomtea jasno pokazuje planove francuskog prvoligaša.

Dnevnik L‘Equipe tvrdi da je Subašić na izlaznim vratima i da je Monaco spreman na raskid ugovora kako bi mu olakšao traženje novog kluba. Tiražni list navodi da bi Suba karijeru mogao nastaviti u arapskim zemljama gdje bi dodatno zaradio prije odlaska u mirovinu.

Hrvatski golman stigao je u Monaco 2012. godine dok je klub bio u drugoj ligi. Nekoliko sezona branio je fantastično čime je učvrstio status prvog golmana hrvatske reprezentacije s kojom je osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, pišu 24sata.hr.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 04:24